2015-09-02 07:41:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fontos, hogy barátságos legyen

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Örömét leli a munkájában, és minden fáradság vagy összetűzés nélkül tud érvényesülni. Ráadásul a levegő szinte pezseg, a világ színesebbnek látszik, és ma egy csodás kapcsolatra is szert tehet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai nap is meglehetősen energiaszegénynek tűnik. Ne vállaljon el túl sok feladatot, azokra is szánjon több időt a szokásosnál, és mindvégig legyen nagyon alapos.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bika jegyében áll, de a Marstól túláradó energiát kap, talán sok is lesz a jóból. Először gondolkodjon, azután cselekedjen. Ugyanez érvényes a szavaira is: ne mondjon ki mindent, ami a nyelve hegyére kerül, amíg nem lesz teljesen biztos a dolgában.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Uránusz nagyobb teljesítményre sarkallja. Rengeteg dolgot elvégezhet, mégsem lesz kimerült, ha figyel a belső iránytűjére, és rendszeres időközönként beiktat egy szünetet. Este feltétlenül telefonáljon az anyukájának!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Mars az Oroszlán jegyében áll: ma óránként történni fog önnel valami. Meglepően jól boldogul a káosszal, a legnagyobb zűrzavarban is helyesen fog reagálni. Este valakit könnyedén meggyőzhet az érveivel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, az Uránusz viszont kedvezőtlen fényszöget vet a Szűz jegyére. Készüljön fel arra, hogy ma nem hagyják nyugodtan dolgozni, lehetséges, hogy meg kell változtatnia a terveit és a találkozóinak idejét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mérleg jegyében álló Merkúr arra figyelmezteti, hogy ne hagyja ki a mai edzést! A szerelmi csillagai nagyon jól állnak. Járjon nyitott szemmel és szívvel!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma rendkívül fontos, hogy barátságos és tárgyilagos legyen mindenkivel. Este beszélje meg a problémáit a legjobb barátjával, akiben megbízik. A diskurzus hatására sok mindent más színben láthat majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Oroszlán jegyében álló Mars „rálép a gázpedálra”, és ön ugyanezt teszi. Nem hagyja, hogy apróságokkal feltartsák, és akkora lendület van önben, hogy másoknak is jut ebből bőven. Este egy meghitt beszélgetés a kedvesével rengeteg erőt ad majd.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyében áll, és lehetőséget ad önnek arra, hogy jól szerepeljen. Amíg mások csak beszélnek, ön megmutathatja, hogyan kell valamit jól csinálni. Ezúttal nyugodtan alkalmazhat szokatlan megoldásokat is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Kos jegyében álló Uránusz arra biztatja, hogy legyen aktív és bátor. A pozitív visszajelzésekből észre fogja venni, hogy jó úton jár – csak semmi álszerénység! Jusson eszébe, hogy az igazi párkapcsolati boldogság a hétköznapok apró kedvességeiben rejlik!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Kos jegyében álló Uránusz önt is felpörgeti. A délelőtt túl sűrű lesz, a nagy zűrzavarban nehéz lesz összpontosítania. Ha valaki vitába keveredne önnel, irányítsa tovább, idegesítsen valaki mást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: